يک متخصص تغذيه با اشاره به خواص درماني عصاره پايمرغ گفت: اين ماده غذايي جايگزيني مناسب براي قرص غضروفساز است.
به گزارش پايگاه خبري تحليلي پيرغار، مرتضي صفوي در رابطه با خواص درماني پايمرغ اظهار داشت: پاي مرغ معمولا مصرف آن به صورت غذاي اصلي توصيه نميشود ولي عصاره آن خواص درماني زيادي داشته و بايد توجه داشت که هنگام پخت اين ماده غذايي شستوشوي آن با دقت انجام گيرد.
وي افزود: عصاره پايمرغ حاوي املاحي همچون کلسيم، فسفر و منيزيم بوده همچنين داراي ويتامينهاي A و D است، ولي مصرف پايمرغ به صورت مستقيم به دليل چربي پوست آن توصيه نميشود. بنابراين براي حفظ سلامتي افرادي که دچار پوکي استخوان هستند، عصاره پاي مرغ بسيار مناسب است.
اين متخصص تغذيه با اشاره به اينکه عصاره پايمرغ غضروف ساز است، عنوان کرد: ورزشکاراني که مشکل مفاصل دارند و يا دچار کشيدگي کتف و بازو شدهاند، ميتوانند از عصاره پاي مرغ جهت بهبودي خود استفاده کنند.
صفوي در رابطه با نحوه پخت پاي مرغ گفت: 10 پاي مرغ با يک عدد پياز زماني که آبپز شود و به صورت آرام طي مدت 4 تا 6 ساعت پخته شود، خواص درماني زيادي داشته و از عصاره آن ميتوان جهت درمان آرتروز استفاده کرد.
وي بيان داشت: کودکاني که دچار نرمي استخوان بوده و يا اختلال عملکرد عضلات دارند، ميتوانند از عصاره پايمرغ جهت درمان استفاده کنند، چرا که اين ماده غذايي سرشار از فسفر، کلسيم و منيزيم بوده و درمان خوبي براي نرمي استخوان کودکان به شمار ميرود.
صفوي با بيان اينکه عصاره پايمرغ پوسيدگي مفاصل را ترميم ميکند اظهار داشت: همچنين اين ماده غذايي جهت درمان افرادي که مفاصل آنها صدا ميدهد، مناسب است.
به گفته اين متخصص تغذيه از عصاره پايمرغ مي توان به عنوان جايگزين قرص غضروفساز استفاده کرد و براي پيشگيري و درمان کمر درد و ديسک کمر نيز مصرف آن توصيه ميشود.
وي اضافه کرد: مصرف عصاره پايمرغ فشار خون را کاهش مي دهد ولي در افرادي که دچار مشکل چربي خون هستند استفاده از اين ماده غذايي براي آنها توصيه نميشود.
مرجع : خبرگزاري فارس